Të gjitha kategoritë
EN

home>Eksport>Elementet gjurmë dhe mineralet>Zn

https://www.tktrading1.com/upload/product/1601020221256193.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601020231566799.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601020232468947.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601020232724142.jpg
Pluhur monohidrat sulfat zinku (ZnSO4 · H2O
Pluhur monohidrat sulfat zinku (ZnSO4 · H2O
Pluhur monohidrat sulfat zinku (ZnSO4 · H2O
Pluhur monohidrat sulfat zinku (ZnSO4 · H2O

Pluhur monohidrat sulfat zinku (ZnSO4 · H2O

hetim
Sheet dhënat teknike
Kategoria3bOrigjina:Kinë
EC Nr.E6Paketimi:Qese 25 kg & 1000 kg
CAS - Nr .:7446-19-7Magazinimi:të freskët, të pastër dhe të thatë
Formula kimikeZnSO4 · H2Ojeta raftMuaj 24


Referenca standarde dhe direktive

● GBT 25865-2010 grade grade grade (, HG / T 2326-2005 (sulfat zinku për përdorim industrial), AFIA, AAFCO, ANAC, AAFC, 2202/32 / EC, 2005/87 / EC, 2006/13 / EC, Rregullorja CLP, GB10648-1999.


Aplikacion

● intendedshtë menduar për prodhimin e suplementeve të ushqimit për kafshë ose për përdorim bujqësor për ushqimin e bimëve dhe përdorimin industrial.


Analiza tipike kimike

Përmbajtja: 35% min Zink (Zn)
Content Përmbajtja e metaleve të rënda:
● Arsenik (Si): 5 faqe / min; 5mg / kg; 0.0005% maks
● Plumbi (Pb): 10 faqe / min; 10mg / kg; 0.001% maks
● Kadmium (Ca): 10 ppm; 10mg / kg; 0.001% maks 


Analiza fizike

● Rrjedha: Rrjedhja e lirë; pa pluhur
● Pamja: Pluhur i bardhë në të bardhë që rrjedh  
Density Dendësia e madhe: 1400kg / m3
Size Madhësia e grimcave: 95% kalojnë përmes sitës 250um (60 rrjetë)


Ambalazh

Bag Polipropilen i endur i veshur me qese 25 kg / 1 ton me astar të brendshëm
● Paletat shtrihen të mbështjellura.
Packaging Paketim special në dispozicion sipas kërkesës.


Etiketë

● Etiketa përfshin numrin e grumbullit, peshën neto, prodhimin dhe datat e skadimit.
● Etiketat shënohen në përputhje me direktivat e BE-së dhe KB-së.
Label Etiketa neutrale ose etiketa e klientit janë në dispozicion sipas kërkesës.


Kushtet e sigurisë dhe ruajtjes

● Ruani në kushte të pastra dhe të thata dhe parandaloni shiun, lagështinë, mos përzieni me mallra helmuese dhe të dëmshme.

 
hetim
Faqet Product