Të gjitha kategoritë
EN

home>Eksport>Elementet gjurmë dhe mineralet>Zn

https://www.tktrading1.com/upload/product/1648066217656753.jpg
Zinc Sulfate Heptahydrate Granular

Zinc Sulfate Heptahydrate Granular

hetim
Sheet dhënat teknike

Aplikacion:

Është menduar për përdorim bujqësor për ushqimin e bimëve dhe përdorim industrial.

Analiza tipike kimike

lContent  21% min     Zinku (Zn)

lPërmbajtja e metaleve të rënda:

Si: 5 ppm; 5 mg/kg; 0.0005% max    

Pb:10ppm; 10mg/kg; 0.001% max

Ca: 10ppm; 10mg/kg; 0.001% max   

Analiza fizike:

lAppearance: White to off-white flowing Granular 

lBulk density: 1000kg/m3                                

lParticle Size: 2-4mm

Paketimi:

lQese e endur nga polipropileni 25kg/1ton e veshur me astar të brendshëm

lPaketim special i disponueshëm sipas kërkesës.

Label:

lEtiketa përfshin numrin e serisë, peshën neto, prodhimin dhe datat e skadencës.

lEtiketat shënohen sipas direktivave të BE-së dhe OKB-së.

lEtiketa neutrale ose etiketa e klientit janë në dispozicion sipas kërkesës.

Kushtet e sigurisë dhe ruajtjes:

Ruani në kushte të pastra dhe të thata dhe parandaloni shiun, lagështinë, mos përzieni me mallra helmuese dhe të dëmshme.


 
hetim
Faqet Product