Të gjitha kategoritë
EN

home>Eksport>Elementet gjurmë dhe mineralet>Zn

https://www.tktrading1.com/upload/product/1648065608226057.jpg
Zinc Sulfate Heptahydrate Crystal

Zinc Sulfate Heptahydrate Crystal

hetim
Sheet dhënat teknike

Aplikacion:

It is intended for agricultural use for plant nutrition and industrial use.

Analiza tipike kimike

l  Content  21.5% min     Zinc (Zn)

l  Përmbajtja e metaleve të rënda:

As:  5ppm; 5mg/kg; 0.0005% max    

P:  10ppm; 10mg/kg; 0.001% max

Cd: 10ppm; 10mg/kg; 0.001% max   

Physical Analysis:

lAppearance: White flowing crystal

lBulkdensity:1000kg/m3                       

 Paketimi:

lCoated woven polypropylene 25kg/1ton bag with inner liner

lPaketim special i disponueshëm sipas kërkesës.

Label:

lEtiketa përfshin numrin e serisë, peshën neto, prodhimin dhe datat e skadencës.

lEtiketat shënohen sipas direktivave të BE-së dhe OKB-së.

lEtiketa neutrale ose etiketa e klientit janë në dispozicion sipas kërkesës.

Safety and storage conditions:

Ruani në kushte të pastra dhe të thata dhe parandaloni shiun, lagështinë, mos përzieni me mallra helmuese dhe të dëmshme.

 


 
hetim
Faqet Product