Të gjitha kategoritë
EN

home>Eksport>Elementet gjurmë dhe mineralet>Mn

https://www.tktrading1.com/upload/product/1601019693458163.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601019707351235.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601019708108185.jpg
Manohidrat Sulfat Mangani Granular (MnSO4 · H2O
Manohidrat Sulfat Mangani Granular (MnSO4 · H2O
Manohidrat Sulfat Mangani Granular (MnSO4 · H2O

Manohidrat Sulfat Mangani Granular (MnSO4 · H2O

hetim
Sheet dhënat teknike
Kategoria3bOrigjina:Kinë
EC Nr.232-089-9Paketimi:Qese 25 kg & 1000 kg
CAS - Nr .:10034-96-5Magazinimi:të freskët, të pastër dhe të thatë
Formula kimikeMnSO4 · H2Ojeta raftMuaj 24


Referenca standarde dhe direktive

HG / T 2936-1999 (shkalla e ushqimit), 2202/32 / EC, 2005/87 / EC, 2006/13 / EC, rregullimi CLP, GB10648-1999


Aplikacion

● intendedshtë menduar për prodhimin e suplementeve të ushqimit për kafshë ose për përdorim bujqësor për ushqimin e bimëve dhe përdorimin industrial.


Analiza tipike kimike

● Përmbajtja: 31% min Mangan (Mn)
Content Përmbajtja e metaleve të rënda:
● Arsenik (Si): 5 faqe / min; 5mg / kg; 0.0005% maks     
● Plumbi (Pb): 10 faqe / min; 10mg / kg; 0.001% maks
Ad Kadmium (Cd): 10 ppm; 10mg / kg; 0.001% maks 


Analiza fizike

● Rrjedha: Rrjedhja e lirë; pa pluhur
● Pamja: Granula e kristaltë e bardhë në rozë  
Density Dendësia e madhe: 1400kg / m3                                  
Size Madhësia e grimcave: 2-4 mm


Ambalazh

Bag Polipropilen i endur i veshur me qese 25 kg / 1 ton me astar të brendshëm
● Paletat shtrihen të mbështjellura.
Packaging Paketim special në dispozicion sipas kërkesës.


Etiketë

● Etiketa përfshin numrin e grumbullit, peshën neto, prodhimin dhe datat e skadimit.
● Etiketat shënohen në përputhje me direktivat e BE-së dhe KB-së.
Label Etiketa neutrale ose etiketa e klientit janë në dispozicion sipas kërkesës.


Kushtet e sigurisë dhe ruajtjes

● Ruani në kushte të pastra dhe të thata dhe parandaloni shiun, lagështinë, mos përzieni me mallra helmuese dhe të dëmshme.

 
hetim
Faqet Product