Të gjitha kategoritë
EN

home>Eksport>Elementet gjurmë dhe mineralet>MAP

Fosfat monoammonium

Fosfat monoammonium

hetim
Sheet dhënat teknike

Artikull

standard

Rezultati i provës

Purity (as NH4H2PO4)

98% min

98.89%

GJ2

60.5% min

60.94%

N

11.8% min

11.93%

Lëndë e patretshme në ujë

0.2% max

0.05%

Tema & Dukje

kristal i bardhë

kristal i bardhë

Përfundim:

I kualifikuar

Aplikacion

Është menduar për prodhimin e shtesave për ushqimin e kafshëve ose për përdorim bujqësor për ushqimin e bimëve dhe përdorim industrial.

Analiza fizike

White crystalline powder. Stable in the air. 1g dissolved in 2.5ml water. It is slightly soluble in ethanol and insoluble in acetone. The aqueous solution is acidic. The solubility in water is 37.4g at room temperature (20 ℃). The relative density was 1.80. Melting point 190 ℃. The refractive index is 1.525.

Ambalazh

Qese e endur me polipropilen 25kg/1 ton të veshur me astar të brendshëm
Paletat shtrihen të mbështjella.
Paketim special i disponueshëm sipas kërkesës.

Etiketë

Etiketa përfshin numrin e serisë, peshën neto, prodhimin dhe datat e skadencës.
Etiketat shënohen sipas direktivave të BE-së dhe OKB-së.
Etiketa neutrale ose etiketa e klientit janë në dispozicion sipas kërkesës.

Kushtet e sigurisë dhe ruajtjes

Ruani në kushte të pastra dhe të thata dhe parandaloni shiun, lagështinë, mos përzieni me mallra helmuese dhe të dëmshme.

 
hetim
Faqet Product