Të gjitha kategoritë
EN

home>Eksport>Elementet gjurmë dhe mineralet>Fe

https://www.tktrading1.com/upload/product/1601173111198196.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601173115703997.jpg
Pluhur monohidrat sulfat hekuri (FeSO4 · H2O
Pluhur monohidrat sulfat hekuri (FeSO4 · H2O

Pluhur monohidrat sulfat hekuri (FeSO4 · H2O

hetim
Sheet dhënat teknike
Kategoria3bOrigjina:Kinë
EC Nr.231-753-5Paketimi:Qese 25 kg & 1000 kg
CAS - Nr .:17375-41-6Magazinimi:të freskët, të pastër dhe të thatë
Formula kimikeFeSO4 * H2Ojeta raftMuaj 24


Referenca standarde dhe direktive

Regulation HG / T 2935-2000 (shkalla e ushqimit), GB10531-2006 (Për trajtimin e ujit), AFIA, AAFCO, ANAC, AAFC, 2202/32 / EC, 2005/87 / EC, 2006/13 / EC, rregullimi CLP, GB10648-1999


Aplikacion

● intendedshtë menduar për prodhimin e suplementeve të ushqimit për kafshë ose për përdorim bujqësor për ushqimin e bimëve dhe përdorimin industrial.


Analiza tipike kimike

Përmbajtja: 30% min ngjyra (Fe)
Content Përmbajtja e metaleve të rënda:
● Arsenik (Si): 5 faqe / min; 5mg / kg; 0.0005% maks
● Plumbi (Pb): 15 faqe / min; 15mg / kg; 0.0015% maks
Ad Kadmium (Cd): 10 ppm; 10mg / kg; 0.001% maks


Analiza fizike

● Rrjedha: Rrjedhja e lirë; pa pluhur
● Pamja: Pluhur i lehtë gri në të bardhë  
Density Dendësia e madhe: 1200kg / m3


Ambalazh

Bag Polipropilen i endur i veshur me qese 25 kg / 1 ton me astar të brendshëm
● Paletat shtrihen të mbështjellura.
Packaging Paketim special në dispozicion sipas kërkesës.


Etiketë

● Etiketa përfshin numrin e grumbullit, peshën neto, prodhimin dhe datat e skadimit.
● Etiketat shënohen në përputhje me direktivat e BE-së dhe KB-së.
Label Etiketa neutrale ose etiketa e klientit janë në dispozicion sipas kërkesës.


Kushtet e sigurisë dhe ruajtjes

● Ruani në kushte të pastra dhe të thata dhe parandaloni shiun, lagështinë, mos përzieni me mallra helmuese dhe të dëmshme.

 
hetim
Faqet Product