Të gjitha kategoritë
EN

home>Eksport>Elementet gjurmë dhe mineralet>Cu

https://www.tktrading1.com/upload/product/1601170896387217.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601170903539090.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601170903239964.jpg
Sulfat bakri Pentahidrat (CuSO4 · 5H20
Sulfat bakri Pentahidrat (CuSO4 · 5H20
Sulfat bakri Pentahidrat (CuSO4 · 5H20

Sulfat bakri Pentahidrat (CuSO4 · 5H20

hetim
Sheet dhënat teknike
Kategoria3bOrigjina:Kinë
EC Nr.231-847-6Paketimi:Qese 25 kg & 1000 kg
CAS - Nr .:7758-99-8Magazinimi:të freskët, të pastër dhe të thatë
Formula kimikeCuSO4• 5H20jeta raftMuaj 24


Referenca standarde dhe direktive

HG2932-1999 (klasa e ushqimit), 2202/32 / EC, 2005/87 / EC, 2006/13 / EC, rregullimi CLP, GB10648-1999


Aplikacion

● intendedshtë menduar për prodhimin e suplementeve të ushqimit për kafshë ose për përdorim bujqësor për ushqimin e bimëve dhe përdorimin industrial.


Analiza tipike kimike

● Pastërtia: 96% min CuSO4 · 5H2O
Përmbajtja: 24.5% minutë bakër (Cu)
Content Përmbajtja e metaleve të rënda:
● Arsenik (Si): 5 faqe / min; 5mg / kg; 0.0005% maks     
● Plumbi (Pb): 30 faqe / min; 30mg / kg; 0.003% maks
Ad Kadmium (Cd): 10 ppm; 10mg / kg; 0.001% maks


Analiza fizike

● Rrjedha: Rrjedhja e lirë; pa pluhur
● Pamja: Kristal i lagësht blu që rrjedh                                       
Density Dendësia e pjesës më të madhe: 2.284g / cm3


Ambalazh

Bag Polipropilen i endur i veshur me qese 25 kg / 1 ton me astar të brendshëm
● Paletat shtrihen të mbështjellura.
Packaging Paketim special në dispozicion sipas kërkesës.


Etiketë

● Etiketa përfshin numrin e grumbullit, peshën neto, prodhimin dhe datat e skadimit.
● Etiketat shënohen në përputhje me direktivat e BE-së dhe KB-së.
Label Etiketa neutrale ose etiketa e klientit janë në dispozicion sipas kërkesës.


Kushtet e sigurisë dhe ruajtjes

● Ruani në kushte të pastra dhe të thata dhe parandaloni shiun, lagështinë, mos përzieni me mallra helmuese dhe të dëmshme.

 
hetim
Faqet Product