Të gjitha kategoritë
EN

home>Rreth Nesh

Profili i kompanisë

Established in May 2016, TK Trading Co., Ltd has a registered capital of 1.6 million USD and an existing total assets of 50 million USD. In 2019, TKT has established academician Tan Tianwei's expert workstation. We have got 9 national patents and become the world's first to produce phytosterol esters(PSE) by enzymatic process. Current production capacity is 3000 tons. Phytosterol esters are indispensable functional raw materials, new resource foods and feed additives in food (edible oil, dairy products), medicine, health products, cosmetics, feed and other industries. Since its launch in July 2019, the company's products have been recognized by giant enterprises like Daoquan, Xiwang, Changshou Flower, Wandashan, Hunan light salt group and so on.

Nga ana tjetër, TKT është gjithashtu e angazhuar për të siguruar burimin e ushqimit të gjelbër për njerëzimin. Fabrika jonë e aditivëve të ushqimit ka ngritur nivelin më të lartë të standardit në industri për të siguruar shëndetin e kafshëve. Produktet duke përfshirë elementët gjurmë dhe premikset e ushqimit priten mirë në vendet e Azisë Juglindore si Bangladeshi, Birmania etj.
TKT gjithmonë vendos cilësinë dhe interesat e klientëve në radhë të parë. Shpresojmë që të mund të ndani entuziazmin dhe sinqeritetin tonë dhe të punoni së bashku për të krijuar përfitime më të mëdha për tokën dhe mbrojtjen e mjedisit.