сите категории
EN

Дома>Извоз>Елементи во трагови и минерали>Zn

https://www.tktrading1.com/upload/product/1601020221256193.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601020231566799.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601020232468947.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601020232724142.jpg
Цинк сулфат монохидрат во прав (ZnSO4 · H2O
Цинк сулфат монохидрат во прав (ZnSO4 · H2O
Цинк сулфат монохидрат во прав (ZnSO4 · H2O
Цинк сулфат монохидрат во прав (ZnSO4 · H2O

Цинк сулфат монохидрат во прав (ZnSO4 · H2O

Пребарување
Технички лист на
категорија 3b Потекло: Кина
ЕК бр. E6 Пакување: Кеси од 25 кг и 1000 кг
CAS - Бр .: -7446 19 7- Начин на чување: ладно, чисто и суво
Хемиска формула ZnSO4 · Н.2O Рок на траење 24 месеци


Референца за стандард и директива

● GBT 25865-2010 (одделение за добиточна храна H, HG / T 2326-2005 (цинк сулфат за индустриска употреба), AFIA, AAFCO, ANAC, AAFC, 2202/32 / EC, 2005/87 / EC, 2006/13 / EC, Регулатива за CLP, GB10648-1999.


апликација

● Наменет е за производство на додатоци на добиточна храна или за земјоделска употреба за исхрана на растенија и индустриска употреба.


Типична хемиска анализа

● Content: 35% min  Zinc (Zn)
Content Содржина на тешки метали:
● Арсен (како): 5 стр / мин; 5mg / kg; 0.0005% макс
● Олово (Рб): 10 стр / мин; 10mg / kg; 0.001% макс
● Cadmium (Ca): 10ppm; 10mg/kg; 0.001% max 


Физичка анализа

● Проток: Слободен проток; без прашина
● Appearance: White to off-white flowing powder  
Density Густина на најголемиот дел: 1400 кг / м3
● Particle Size: 95% pass through 250um sieve(60 mesh)


Пакување

● Обложена ткаена полипропиленска вреќа 25кг / 1 тон со внатрешна обвивка
● Палетите се протегаат завиткани.
● Специјално пакување достапно на барање.


етикета

● Етикетата вклучува број на серија, нето тежина, производство и датуми на истекување.
● Ознаките се обележани според директивите на ЕУ и ООН.
● Неутрална етикета или етикета на клиент се достапни на барање.


Услови за безбедност и складирање

● Да се ​​чува под чисти и суви услови и да се спречи дожд, влага, да не се меша со отровна и штетна стока.

 
Пребарување
поврзани со производот