сите категории
EN

Дома>Извоз>Елементи во трагови и минерали>Zn

https://www.tktrading1.com/upload/product/1648062470162577.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1648062470550721.jpg
Цинк сулфат монохидрат грануларен (ZnSO4·H2O)
Цинк сулфат монохидрат грануларен (ZnSO4·H2O)

Цинк сулфат монохидрат грануларен (ZnSO4·H2O)

Пребарување
Технички лист на

апликација

It is intended for manufacturing animal feed supplements or for agricultural use for plant nutrition and industrial use.

Типична хемиска анализа

Content: 33% min     Zinc (Zn)
Содржина на тешки метали:
Како: 5 ppm; 5 mg/kg; 0.0005% макс     
Pb: 10ppm; 10mg/kg; 0.001% max
Cd: 10ppm; 10mg/kg; 0.001% max

Физичка анализа

Flow: Free flow; dust free
Appearance: white granular  
Bulk density: 1400kg/m3                                  
Particle Size: 1-2mm or 2-4mm

Пакување

Coated woven polypropylene 25kg/ 1 ton bag with inner liner
Палетите се протегаат завиткани.
Специјално пакување достапно на барање.

етикета

Етикетата вклучува број на серија, нето тежина, производство и датуми на истекување.
Етикетите се обележани според директивите на ЕУ и ООН.
Неутрална етикета или етикета на клиент се достапни на барање.

Услови за безбедност и складирање

Да се ​​чува под чисти, суви услови и да се спречи дожд, влага, да не се меша со отровна и штетна стока.

 
Пребарување
поврзани со производот