сите категории
EN

Дома>Извоз>Елементи во трагови и минерали>Zn

https://www.tktrading1.com/upload/product/1648065608226057.jpg
Цинк сулфат хептахидрат кристал

Цинк сулфат хептахидрат кристал

Пребарување
Технички лист на

Апликација:

Наменет е за земјоделска употреба за исхрана на растенијата и индустриска употреба.

Типична хемиска анализа

l  Content  21.5% min     Zinc (Zn)

l  Содржина на тешки метали:

As:  5ppm; 5mg/kg; 0.0005% max    

P:  10ppm; 10mg/kg; 0.001% max

Cd: 10ppm; 10mg/kg; 0.001% max   

Физичка анализа:

lAppearance: White flowing crystal

lBulkdensity:1000kg/m3                       

 Пакување:

lОбложена ткаена полипропиленска кеса од 25кг/1тон со внатрешна обвивка

lСпецијално пакување достапно на барање.

Етикета:

lЕтикетата вклучува број на серија, нето тежина, производство и датуми на истекување.

lЕтикетите се обележани според директивите на ЕУ и ООН.

lНеутрална етикета или етикета на клиент се достапни на барање.

Безбедност и услови за складирање:

Да се ​​чува под чисти, суви услови и да се спречи дожд, влага, да не се меша со отровна и штетна стока.

 


 
Пребарување
поврзани со производот