сите категории
EN

Дома>Извоз>Елементи во трагови и минерали>Mn

https://www.tktrading1.com/upload/product/1601019693458163.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601019707351235.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601019708108185.jpg
Грануларен монохидрат сулфат манган (MnSO4 · H2O
Грануларен монохидрат сулфат манган (MnSO4 · H2O
Грануларен монохидрат сулфат манган (MnSO4 · H2O

Грануларен монохидрат сулфат манган (MnSO4 · H2O

Пребарување
Технички лист на
категорија3bПотекло:Кина
ЕК бр.-232 089 9-Пакување:Кеси од 25 кг и 1000 кг
CAS - Бр .:-10034 96 5-Начин на чување:ладно, чисто и суво
Хемиска формулаMnSO4 · Н.2OРок на траење24 месеци


Референца за стандард и директива

● HG / T 2936-1999 (одделение за добиточна храна), 2202/32 / EC, 2005/87 / EC, 2006/13 / EC, регулација на CLP, GB10648-1999


апликација

● Наменет е за производство на додатоци на добиточна храна или за земјоделска употреба за исхрана на растенија и индустриска употреба.


Типична хемиска анализа

● Содржина: 31% мин манган (Mn)
Content Содржина на тешки метали:
● Арсен (како): 5 стр / мин; 5mg / kg; 0.0005% макс     
● Олово (Рб): 10 стр / мин; 10mg / kg; 0.001% макс
● Кадмиум (Cd): 10 ppm; 10mg / kg; 0.001% макс 


Физичка анализа

● Проток: Слободен проток; без прашина
● Изглед: Грануларен проток од бело до розовокаста кристално  
Density Густина на најголемиот дел: 1400 кг / м3                                  
Size Големина на честички: 2-4мм


Пакување

● Обложена ткаена полипропиленска вреќа 25кг / 1 тон со внатрешна обвивка
● Палетите се протегаат завиткани.
● Специјално пакување достапно на барање.


етикета

● Етикетата вклучува број на серија, нето тежина, производство и датуми на истекување.
● Ознаките се обележани според директивите на ЕУ и ООН.
● Неутрална етикета или етикета на клиент се достапни на барање.


Услови за безбедност и складирање

● Да се ​​чува под чисти и суви услови и да се спречи дожд, влага, да не се меша со отровна и штетна стока.

 
Пребарување
поврзани со производот