сите категории
EN

Дома>Извоз>Елементи во трагови и минерали>Мапа

Моноамониум фосфат

Моноамониум фосфат

Пребарување
Технички лист на

Содржина

стандард

Резултати од тестот

Чистота (како NH4H2PO4)

98% мин

98.89%

P2O5

60.5% мин

60.94%

N

11.8% мин

11.93%

Нерастворлива материја во вода

0.2% макс

0.05%

Изглед

бел кристал

бел кристал

Заклучок:

Квалификуван

апликација

Наменет е за производство на додатоци за добиточна храна или за земјоделска употреба за исхрана на растенијата и индустриска употреба.

Физичка анализа

White crystalline powder. Stable in the air. 1g dissolved in 2.5ml water. It is slightly soluble in ethanol and insoluble in acetone. The aqueous solution is acidic. The solubility in water is 37.4g at room temperature (20 ℃). The relative density was 1.80. Melting point 190 ℃. The refractive index is 1.525.

Пакување

Обложена ткаена полипропиленска кеса од 25кг/1 тон со внатрешна обвивка
Палетите се протегаат завиткани.
Специјално пакување достапно на барање.

етикета

Етикетата вклучува број на серија, нето тежина, производство и датуми на истекување.
Етикетите се обележани според директивите на ЕУ и ООН.
Неутрална етикета или етикета на клиент се достапни на барање.

Услови за безбедност и складирање

Да се ​​чува под чисти, суви услови и да се спречи дожд, влага, да не се меша со отровна и штетна стока.

 
Пребарување
поврзани со производот