сите категории
EN

Дома>Извоз>Елементи во трагови и минерали>Fe

https://www.tktrading1.com/upload/product/1601174245564937.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601174349578231.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601174349753343.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601174349693685.jpg
Лист со технички податоци, железен сулфат монохидрат, грануларен
Лист со технички податоци, железен сулфат монохидрат, грануларен
Лист со технички податоци, железен сулфат монохидрат, грануларен
Лист со технички податоци, железен сулфат монохидрат, грануларен

Лист со технички податоци, железен сулфат монохидрат, грануларен

Пребарување
Технички лист на
категорија3bПотекло:Кина
ЕК бр.-231 753 5-Пакување:Кеси од 25 кг и 1000 кг
CAS - Бр .:-17375 41 6-Начин на чување:ладно, чисто и суво
Хемиска формулаФеСО4 * Х.2OРок на траење24 месеци


Референца за стандард и директива

● HG/T 2935-2000 (одделение за добиточна храна), GB10531-2006 (За третман на вода), AFIA, AAFCO, ANAC, AAFC, 2202/32/EC, 2005/87/EC, 2006/13/EC, CLP регулатива, GB10648-1999


апликација

● Наменет е за производство на додатоци на добиточна храна или за земјоделска употреба за исхрана на растенија и индустриска употреба.


Типична хемиска анализа

● Содржина: 30% мин. железо (Fe)
Content Содржина на тешки метали:
● Арсен (како): 5 стр / мин; 5mg / kg; 0.0005% макс     
● Олово (Рб): 15 стр / мин; 15mg / kg; 0.0015% макс
● Кадмиум (Cd): 10 ppm; 10mg / kg; 0.001% макс


Физичка анализа

● Проток: Слободен проток; без прашина
● Изглед: слабо сиво до бело бело тече зрнесто  
Density Густина на најголемиот дел: 1500 кг / м3  
● Големина на честички: 6-12 mesh, 12-20 mesh, 20-40 mesh


Пакување

● Обложена ткаена полипропиленска вреќа 25кг / 1 тон со внатрешна обвивка
● Палетите се протегаат завиткани.
● Специјално пакување достапно на барање.


етикета

● Етикетата вклучува број на серија, нето тежина, производство и датуми на истекување.
● Ознаките се обележани според директивите на ЕУ и ООН.
● Неутрална етикета или етикета на клиент се достапни на барање.


Услови за безбедност и складирање

● Да се ​​чува под чисти и суви услови и да се спречи дожд, влага, да не се меша со отровна и штетна стока.

 
Пребарување
поврзани со производот