сите категории
EN

Дома>Извоз>Елементи во трагови и минерали>Fe

https://www.tktrading1.com/upload/product/1601173111198196.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601173115703997.jpg
Прашок од монохидрат во железен сулфат (FeSO4 · H2O
Прашок од монохидрат во железен сулфат (FeSO4 · H2O

Прашок од монохидрат во железен сулфат (FeSO4 · H2O

Пребарување
Технички лист на
категорија3bПотекло:Кина
ЕК бр.-231 753 5-Пакување:Кеси од 25 кг и 1000 кг
CAS - Бр .:-17375 41 6-Начин на чување:ладно, чисто и суво
Хемиска формулаФеСО4 * Х.2OРок на траење24 месеци


Референца за стандард и директива

● HG / T 2935-2000 (одделение за добиточна храна), GB10531-2006 (за третман на вода), AFIA, AAFCO, ANAC, AAFC, 2202/32 / EC, 2005/87 / EC, 2006/13 / EC, регулација на CLP, GB10648-1999


апликација

● Наменет е за производство на додатоци на добиточна храна или за земјоделска употреба за исхрана на растенија и индустриска употреба.


Типична хемиска анализа

● Содржина: 30% мин. Обоен (Fe)
Content Содржина на тешки метали:
● Арсен (како): 5 стр / мин; 5mg / kg; 0.0005% макс
● Олово (Рб): 15 стр / мин; 15mg / kg; 0.0015% макс
● Кадмиум (Cd): 10 ppm; 10mg / kg; 0.001% макс


Физичка анализа

● Проток: Слободен проток; без прашина
● Изглед: Мало сива до бело тече пудра  
Density Густина на најголемиот дел: 1200 кг / м3


Пакување

● Обложена ткаена полипропиленска вреќа 25кг / 1 тон со внатрешна обвивка
● Палетите се протегаат завиткани.
● Специјално пакување достапно на барање.


етикета

● Етикетата вклучува број на серија, нето тежина, производство и датуми на истекување.
● Ознаките се обележани според директивите на ЕУ и ООН.
● Неутрална етикета или етикета на клиент се достапни на барање.


Услови за безбедност и складирање

● Да се ​​чува под чисти и суви услови и да се спречи дожд, влага, да не се меша со отровна и штетна стока.

 
Пребарување
поврзани со производот