сите категории
EN

Дома>Извоз>Елементи во трагови и минерали>Cu

https://www.tktrading1.com/upload/product/1601170896387217.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601170903539090.jpg
https://www.tktrading1.com/upload/product/1601170903239964.jpg
Бакар сулфат пентахидрат (CuSO4 · 5H20
Бакар сулфат пентахидрат (CuSO4 · 5H20
Бакар сулфат пентахидрат (CuSO4 · 5H20

Бакар сулфат пентахидрат (CuSO4 · 5H20

Пребарување
Технички лист на
категорија3bПотекло:Кина
ЕК бр.-231 847 6-Пакување:Кеси од 25 кг и 1000 кг
CAS - Бр .:-7758 99 8-Начин на чување:ладно, чисто и суво
Хемиска формулаCuSO4• 5 ч20Рок на траење24 месеци


Референца за стандард и директива

● HG2932-1999 (одделение за добиточна храна), 2202/32 / EC, 2005/87 / EC, 2006/13 / EC, регулација на CLP, GB10648-1999


апликација

● Наменет е за производство на додатоци на добиточна храна или за земјоделска употреба за исхрана на растенија и индустриска употреба.


Типична хемиска анализа

● Чистота: 96% мин CuSO4 · 5H2O
● Содржина: 24.5% мин. Бакар (Cu)
Content Содржина на тешки метали:
● Арсен (како): 5 стр / мин; 5mg / kg; 0.0005% макс     
● Олово (Рб): 30 стр / мин; 30mg / kg; 0.003% макс
● Кадмиум (Cd): 10 ppm; 10mg / kg; 0.001% макс


Физичка анализа

● Проток: Слободен проток; без прашина
● Изглед: Син влажен кристал што тече                                       
Density Густина на најголемиот дел: 2.284g / cm3


Пакување

● Обложена ткаена полипропиленска вреќа 25кг / 1 тон со внатрешна обвивка
● Палетите се протегаат завиткани.
● Специјално пакување достапно на барање.


етикета

● Етикетата вклучува број на серија, нето тежина, производство и датуми на истекување.
● Ознаките се обележани според директивите на ЕУ и ООН.
● Неутрална етикета или етикета на клиент се достапни на барање.


Услови за безбедност и складирање

● Да се ​​чува под чисти и суви услови и да се спречи дожд, влага, да не се меша со отровна и штетна стока.

 
Пребарување
поврзани со производот